Flying Tiger Copenhagen vacancy search engine

You are here :  Home  ›  Vacancy list  ›  Vacancy details

Ski- butikkmedarbeider


Generell informasjon

Flying Tiger
 

Ski- butikkmedarbeider

Ski

Flying Tiger Copenhagen er gøy - både for kunder og kollegaer, det krever dermed noe spesielt for å jobbe hos oss.
Hverdagen vår er hektisk, men også morsom! Vi søker nå en super-tiger til vårt team i Ski. Vi er på jakt etter deg som er ansvarsfull og effektiv, men også sprudlende og har glimt i øyet. Du bør kunne by på deg selv for å jobbe hos oss i Flying Tiger Copenhagen!

Du har det som skal til for at kunden skal føle seg velkommen, du er effektiv så du, sammen med kollegaene dine, hele tiden kan skilte med en innbydende butikk.

Varepåfylling og kundeservice er en stor del av vår hverdag, det er høyt tempo og mye morro.


 

Du må være over 18 år, og du må ha mulighet for å jobbe kveld og helg. Har du også anledning til å jobbe noe dagtid i ukedagene er det et pluss. Arbeidstid vil kunne variere, og ligger på ca 1-3 vakter per uke, tilsvarende 4-10 arbeidstimer.
Det er en fordel om du har tidligere butikkerfaring.
Oppstart vil være i slutten av desember/begynnelsen av januar
Vi tilbyr en leken arbeidsplass hvor det er rom for utvikling og læring.
Er du en som tar stolthet i arbeidet du legger ned, er lojal og bidrar til god stemning så er dette kanskje noe for deg.

Liker du høyt tempo og utfordringer?

Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn nedenfor.

Et besøk hos Flying Tiger Copenhagen er en opplevelse. Det er grunnen til at vi har gått fra å være en tier-butikk i 1995 til et suksessfullt internasjonalt konsept med unike, fargerike, praktiske og morsomme produkter - dansk design - til rimelige priser nå idag. Med mer enn 800 butikker i 29 land i Europa samt i Japan, Sør-Korea og USA, Flying Tiger Copenhagen vokser raskt. Hver måned kommer 300 nye produkter ut i våre hyller, halvparten av dem er designet av våre egne designere. Det er bygget på en arbeidsplass hvor en avslappet atmosfære kombinert med dedikasjon, personlig ansvar, med sans for endring og en god porsjon oppfinnsomhet gjør at vi hele tiden går fremover og utvikles. Les mer om Flying Tiger Copenhagen på flyingtiger.com