Suche nach Stellenangeboten Flying Tiger Copenhagen

Sie befinden sich hier :  Startseite  ›  Liste der Stellenangebote  ›  Details des Angebots

NO-Madla Julehjelp


Generell informasjon

Flying Tiger
 

NO-Madla Julehjelp

NO-Madla

Flying Tiger Copenhagen er gøy - både for kunder og kollegaer, men det krever dermed noe spesielt for å jobbe hos oss.

Du har det som skal til for at kunden skal føle seg velkommen, du er effektiv så du, sammen med kollegaene dine, hele tiden kan skilte med en innbydende og morsom butikk.

Det er hektisk hos oss nå før jul, så du må like fysisk krevende arbeid og kunne skape julestemning selv i en stressende hverdag.
Du er over 18 år og vi vil gjerne at du har litt erfaring fra liknende arbeid.
Oppstart snarest.


 

Er du en som tar stolthet i arbeidet du legger ned og bidrar til god stemning så er dette kanskje noe for deg.

Vi tilbyr en leken arbeidsplass hvor det er rom for utvikling og læring, stillingen varer til mid januar.

Så liker du høyt tempo og utfordringer OG DIGGER JULEN, så søk jobb hos oss nå, alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn nedenfor.

Et besøk hos Flying Tiger Copenhagen er en opplevelse. Det er grunnen til at vi har gått fra å være en tier-butikk i 1995 til et suksessfullt internasjonalt konsept med unike, fargerike, praktiske og morsomme produkter - dansk design - til rimelige priser nå idag. Med mer enn 800 butikker i 29 land i Europa samt i Japan, Sør-Korea og USA, Flying Tiger Copenhagen vokser raskt. Hver måned kommer 300 nye produkter ut i våre hyller, halvparten av dem er designet av våre egne designere. Det er bygget på en arbeidsplass hvor en avslappet atmosfære kombinert med dedikasjon, personlig ansvar, med sans for endring og en god porsjon oppfinnsomhet gjør at vi hele tiden går fremover og utvikles. Les mer om Flying Tiger Copenhagen på flyingtiger.com